Tanácsadás

Lehetőség van egyéni vagy páros formában történő konzultációra, tanácsadásra párkapcsolati, vagy életvezetési elakadás (élethelyzet feldolgozása, kommunikáció javítása, hűtlenség, szakítás feldolgozása, útkeresésben való megtorpanás, boldogságkeresés, célkitűzési nehézség…) esetén.

A megkérdezett ügyfeleim ezeket tapasztalták a beszélgetések után (már az első alkalommal is fellélegezhettek):

 • nem érzem most már sarokba szorítva magam
 • el tudtam helyezni magamban a velem történteket
 • tudom, hogyan vagyok motiválható, megerősödött az önmagamba vetett hitem
 • jobban látjuk és érezzük egymást a párommal
 • mi meleg párként örültünk, hogy teljesen fesztelen volt a beszélgetés
 • az első ülés után egy héttel fergeteges együttlétet tapasztalhattunk meg a feleségemmel, pedig lassan féléve elutasított
 • Nelli hitt bennünk, és ez mozgatott bennünket. Megérte.
 • egy-két hét alatt érzékelhető volt a változás a kapcsolatunkban, pedig csak én jöttem a tanácsadásra
 • végre abbahagytuk a játszmázást – pedig nem is tudtuk, hogy azt csináltuk
Önismereti vagy párkapcsolati tanácsadás

Személyesen (Helyszín: Budapest, II. kerület, Frankel Leó út 6.) vagy Skype (Viber/Messenger) használatával.

A kialakult járványhelyzet miatt jelenleg csak online tanácsadási formát tudok biztosítani. Lejjebb görgetve olvasható az online tanácsadás menete.

SKYPE – on keresztül. Megbízható, hatékony, rugalmas megoldás. Bárhonnan, bármikor elérhető. Sokan idegenkednek ettől a formától, ám hatékonysága elismert, és kényelmes megoldás. Az ügyfeleim kedvelik az otthonukból történő beszélgetést.  Én egyedül ülök az irodámban a laptopom előtt és látva, hallva egymást beszélgetünk 60 percen keresztül.

Díj: 12.000 Ft/60 perc

Tipp: Ha bejelentkezel, jelölj meg idősávokat, amikor alkalmas lehet neked a beszélgetés, így könnyebben találjuk meg  a számodra optimális időpontot.

Bejelentkezni ezen az űrlapon keresztül lehet, vagy írhatsz e-mailt is: info@boldognaklenni.hu.

  Hogy alakul ki a Skype kapcsolat? Akár okostelefonon, akár a számítógépeden, laptopodon is használhatod az ingyenes Skype alkalmazást. A keresőbe írd be a nevem: nellilaskai, és már hívhatsz is a videó ikonra kattintva. Pontosan kezdek mindig, csúszás nincs. 

  Miután köszöntjük egymást, én az első alkalommal meg fogom kérdezni, hogy miért kértél időpontot, mi az a dilemma, sérelem, vagy elakadás, ami miatt nem érzed jól magad, és ami a legjobban nyomaszt most téged. (Ha nehezen nyílsz meg, segíteni fogok) A páros tanácsadás esetében felváltva mindketten elmondjátok, hogy mi a probléma, miben vártok segítséget, majd elkezdünk beszélgetni. Feltérképezzük a felek működési mechanizmusát, mit, miért tesznek, és segítek, hogy ezeket a szokásokat át tudjátok formálni olyanná, amilyen végeredményre számítotok.

  A beszélgetés – az eddigi ügyfél tapasztalatok alapján – nem kínos, hanem oldott, és biztonságos térben történik.Az ülések alkalmával házi feladatokat kaptok, melyek célirányosan a ti megoldásaitok megtalálásában segítenek titeket. Kérdések, konkrét gyakorlatok, melyek eredményeit, a tapasztalataitokat a következő alkalommal meg fogjuk beszélni. Ha ezzel bármi nehézséged akad, nyugodtan írhatsz nekem Skypon vagy e-mailben, segíteni fogok. 

  *****

  Gyakori kérdések az online tanácsadással kapcsolatban

  Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a megbeszélt időpontban?

  A Skype, Messenger, Viber (ha Skype-tól eltérő videóhívás formát választasz, előre e-mailben jelezd, kérlek) , szóval a megadott időpontban hívást kezdeményezek feléd. De ha Te csörgetsz meg, az sem gond. A Skype nevem: nellilaskai

  Hogyan fizetem az online tanácsadást?

  A kliensek banki átutalás vagy PayPal használatával rendezik a díjat a tanácsadás napján a beszélgetés előtt vagy utána. A bankszámlaszámot a bejelentkezéskor küldött válasz e-mailemben küldöm el.

  Mennyire bensőséges és biztonságos az online térben beszélgetni?

  A tanácsadáson elhangzottakat rajtam és a kliensen kívül senki nem hallja, nem kerül rögzítésre. A beszélgetés menete megegyezik a személyes tanácsadás folyamatával, ebben nincs különbség.

  Milyen helyszín kell a beszélgetéshez?

  Van, aki otthon, a nappalijában, a kanapéján ülve beszél velem, míg mások a konyha asztalnál ülve, de olyan is van, aki autóból hív, vagy épp séta közben. Az a lényeg, hogy olyan nyugalmas helyszínt válasszon magának, ahol komfortosan érzi magát.

  Mi van, ha a megbeszélt időpont napján megbetegszem vagy közbe jön valami és nem tudok részt venni rajta?

  Alapesetben 24 órán belüli lemondás esetén is felszámoljuk a tanácsadás díját, mert ha csak meggondolod magad az utolsó pillanatban, akkor olyan embertől veszed el a helyet, aki tényleg változtatni szeretne. Az időpont áthelyezést váratlanul előállt helyzet esetén (mint például betegség) rugalmasan kezelem, de kérlek, a lehető legkorábban írj e-mailt a változásról. Abban az esetben, ha nekem adódik valami, ami miatt le kell mondanom az órát 24 órán belül, akkor az áthelyezett tanácsadás díjmentes.

  *****

  Ha nem akarod megismerni magad, kisimítani a gyomorgörcsöt okozó körülményeidet, akkor megköszönöm, hogy itt voltál. Kívánom, hogy megéld mindazt, amire örömmel, vágyakozva gondolsz!

  Ha pedig úgy érzed, hogy veszel egy nagy levegőt, és rendet raksz magadban és magad körül, akkor az űrlapon, vagy e-mailt küldve tudsz bejelentkezni. (Írd be nyugodtan, hogy melyik idősáv lenne megfelelő Neked, és megkeressük a legoptimálisabb időpontot számodra.) Várlak!

  Érdekel a Helló, Élet! online tanfolyam is!

  Kérem az online tanfolyam anyagát!