Rólam

Laskai Nelli vagyok – 20 éve feleség és két gyermek anyukája -, 9 éve dolgozom önbizalmukat erősíteni vágyó, párkapcsolatukat rendezni kívánó, élethelyzetükben elakadt kliensekkel. Szeretettel és elfogadással vagyok jelen a munkámban, mert pontosan tudom, hogy milyen nehéz rászánni magunkat a GÖDÖR MÉLYÉN arra, hogy VÁLTOZTASSUNK A SZOKÁSAINKON. Erő, elszántság, hit és a megfelelő módszer kell hozzá.

Házassági tanácsadó képzés, majd a Berkeley Egyetem

A párkapcsolatot sem könnyű évtizedeken át jól működtetni, akadnak hullámvölgyek, ahol döntéseket kell hoznunk és megírni egy új fejezetet. Az életutamban számos elakadást éltem meg, amelyekből megtaláltam a kiutat. Már tizenéve arról szól az életem, hogy milyen gyakorlatokkal, technikákkal lehet jobbá tenni a hangulatunkat úgy, hogy közben az rendezőként hasson a körülményeinkre. Ezért iratkoztam be 2014-ben a Berkeley Egyetem Boldogság tudománya kurzusára is, hogy a házassági tanácsadó képzésen tanultakhoz SPECIFIKUS GYAKORLATOKAT ismerjek meg és hozzáférjek a témában végzett kutatások eredményeihez, melyeket hétköznapi formában adhatok tovább.
Ettől a kombinációtól a klienseim ERŐRE KAPNAK, MEGKÖNNYEBBÜLNEK, hatékonyabban ÉRVÉNYESÍTIK AZ IGÉNYEIKET, jobban kommunikálnak, MEGÉRTIK A SAJÁT ÉS A TÁRSUK MŰKÖDÉSÉT, és tudatosabban szervezik az életüket.
SOKKAL JOBBAN ÉRZIK MAGUKAT a bőrükben és BOLDOGABB a kapcsolatuk.

A saját tudásom és az ügyfeleim által kipróbált megoldásokkal foglak tudni segíteni, hogy minél rövidebb idő alatt tudj változtatni a szemléleteden, a gyenge pontjaidon és egy minőségibb éltet élhess.

Könyvek, tréningek, workshopok, zárt csoport, tanácsadás, sajtó

6 könyvem jelent meg a témában, számos Életöröm tréninget tartottam az ország különböző pontjain, ismert magazinok, TV csatornák mutatták be az olvasóknak, nézőknek, hogy milyen módszerrel dolgozom. Többek között ahol találkozhattak velem: TV2 Babavilág, Elle magazin, Ridikül, Presztizs Stlye, Meglepetés, Nők Lapja Szépség, Fix Tv, Index.hu…

A Facebookon egy zárt csoportban remek emberekkel dolgozunk azért, hogy egyre jobb és kiegyensúlyozottabb legyen az életünk. Én viszem a feladatokat, gyakorlatokat, tippeket, ők pedig – hasonlóan hozzád – a kíváncsiságukat. (Ha csatlakoznál Te is, kattints ide!) A reggelente megjelenő életöröm programot is azért hívtam életre és működtetem, hogy már reggel legyen valami plusz, valami más, valami pozitív, ami jobb hangulatba tud emelni bennünket. A könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be.

Kísérlek a változás útján

Az élet véges, sajnos. Miért élnél fásultan, boldogtalanul és panaszkodva, ha nem muszáj? Spórolj időt magadnak és használd a bizonyítottan működő tudást és gyakorlatokat.


Nem hagylak magadra. Tarts velem! Lépkedjünk eleinte együtt, úgy könnyebb lesz.

Tanácsadásra itt tudsz jelentkezni

Az online tanfolyamot itt tudod megszerezni